Πολιτική απορρήτου

 

  1. Γενικοί όροι.

 

Η Prospecto group JSC αναπτύσσει την πλατφόρμα του Prospecto.gr. Ο κύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους χρήστες γρήγορα και εύκολα να βρουν τις πιο πρόσφατες προσφορές στην πόλη τους. Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο γνωρίζοντας ότι τα προσωπικά τους στοιχεία προστατεύονται πλήρως. Χρησιμοποιούμε τις παραγόμενες πληροφορίες κυρίως για στατιστικούς σκοπούς. Αυτό μας επιτρέπει να βελτιστοποιούμε και να τροποποιούμε συνεχώς τον ιστότοπο σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα συμφέροντα των χρηστών.
Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Prospecto.gr

Η Prospecto.gr υπό την ιδιότητά της ως διαχειριστής προσωπικών δεδομένων επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα των ΧΡΗΣΤΩΝ, ενώ οι τελευταίοι ως φυσικά πρόσωπα έχουν ενημερωθεί ρητά ή έχουν εκφράσει περαιτέρω την προθυμία τους και έχουν δώσει την συνειδητή συναίνεσή τους.
Το Prospecto.gr συλλέγει και επεξεργάζεται μόνο προσωπικά δεδομένα από το λεγόμενο "Κανονικό" τύπο σε συμμόρφωση με το Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το Prospecto.gr δεν συλλέγει και επεξεργάζεται τα αποκαλούμενα "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα"
Συλλογή πληροφοριών

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, των συνδρομών στη λειτουργία "Λήψη ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" όταν συνδέεστε ή / και αποσυνδέεστε στο λογαριασμό σας. Η συλλογή μπορεί να περιλαμβάνει: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φύλο, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση, γεωγραφική τοποθεσία, ημερομηνία γέννησης, συμπεριφορά χρήστη στον ιστότοπο, διεύθυνση IP.
Εκτός αυτού, οι πληροφορίες από τον υπολογιστή και το πρόγραμμα περιήγησής σας λαμβάνονται και αποθηκεύονται αυτόματα, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP και της σελίδας που ζητήσατε να φορτωθεί.

Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν επισκέπτεστε και αλληλεπιδράσετε με οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε, οι σύνδεσμοι που ακολουθείτε, συχνά χρησιμοποιούμενους όρους αναζήτησης και πώς αλληλεπιδράτε με τις άλλες υπηρεσίες μας.
Επιπλέον πληροφορίες που ενδέχεται να λάβουμε είναι επίσης οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύεται μέσω του Prospecto.gr. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει: απόψεις, σχόλια και προτάσεις, κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα ή απαντήσεις στα ερωτηματολόγια που βρίσκονται στο Prospecto.gr.
Διαφάνεια και σκοπιμότητα του Prospecto.gr Χρήση προσωπικών δεδομένων
Το Prospecto.gr παρέχει μια δημόσια υπηρεσία προσβάσιμη σε όλους. Όλα όσα παρέχουμε στο κοινό μας έχουν ως στόχο να αυξήσουν την προστιθέμενη αξία για κάθε χρήστη του ιστότοπού μας.
Μια πιο προσαρμοσμένη υπηρεσία από το Prospecto.gr

Η δική μας εντύπωση είναι ότι όσο περισσότερο γνωρίζουμε για εσάς, τόσο πιο συγκεκριμένη και προσωπική εμπειρία χρήστη επιτυγχάνεται κατά την πλοήγηση στον ιστότοπό μας.
Αυτό περιλαμβάνει:Η πρόσβαση στο περιεχόμενο που συνιστάται σε εσάς.
Πρόσβαση στο περιεχόμενο ανάλογα με την τοποθεσία σας.
Εγγυηθείτε ότι έχετε περιεχόμενο σχετικό με την ηλικία σας.
Τι περιλαμβάνει η πολιτική απορρήτου μας;

Η πολιτική απορρήτου μας περιλαμβάνει όλα όσα έχουν σχέση με την παραλαβή, επεξεργασία και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων.
Διαφάνεια - πάντα εξηγούμε τι είδους πληροφορίες απαιτούνται και αποθηκεύονται από εμάς. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αποκλειστικά για τους σκοπούς:

Παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης.
Αύξηση της αποτελεσματικότητας από τη χρήση των υπηρεσιών μας.
Εγγύηση ότι οι ευθύνες μας είναι υπέρ των αναγκών των καταναλωτών.
Επιλογή - εξαρτάται από εσάς πώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή.

Εμπιστοσύνη - η εμπιστοσύνη σας έχει μεγάλη σημασία για μας, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με αυστηρό και ασφαλή τρόπο. Επιπλέον, δεν παρέχουμε δεδομένα ούτε σε μη επαληθευμένους συνεργάτες ή σε εξωτερικές πηγές.
Πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτάται από: ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιείτε, τον τρόπο που τις χρησιμοποιείτε και τις προτιμήσεις που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Παρακάτω παρατίθενται οι ειδικοί σκοποί για τους οποίους χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες που συλλέγονται.

Για σκοπούς έρευνας και ανάπτυξης
Αναζητούμε πάντα τρόπους για να κάνουμε τις υπηρεσίες μας πιο έξυπνες, γρηγορότερες, ασφαλέστερες, πιο ολοκληρωμένες και ευεργετικές για τους χρήστες μας.

Χρησιμοποιούμε συλλογικές μεθόδους για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών, καθώς και για τον εντοπισμό τάσεων, χρήσης, επιχειρηματικών μοντέλων και τομέων για επέκταση και βελτίωση των υπηρεσιών μας. Προτού εφαρμόσουμε ένα νέο χαρακτηριστικό, το δοκιμάζουμε και αναλύουμε εμπλέκοντας μέρος των χρηστών μας.
Υπηρεσία "ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου":
είναι μια εξατομικευμένη ειδοποίηση μέσω του δικού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους πιο πρόσφατους διαφημιστικούς καταλόγους από το διαδίκτυο ή από τοπικές μάρκες.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε περιλαμβάνουν τα εξής: ονόματα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φύλο, πόλη. Στόχος μας είναι η προσαρμογή των υπηρεσιών με τη συλλογή των προαναφερθέντων δεδομένων. Αυτό περιλαμβάνει:

Ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλους τους νέους διαθέσιμους διαφημιστικούς καταλόγους.
Ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για νέες προωθητικές προσφορές από επιλεγμένες μάρκες.
Ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τυχόν αλλαγές που έγιναν στις λειτουργίες, τις υπηρεσίες και τους όρους χρήσης του Prospecto.gr
Προσαρμογή υπηρεσίας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Υπηρεσία "Δημιουργία προφίλ"
Χρήση της δυνατότητας "Προφίλ χρήστη". Σε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμπληρωθούν: ονόματα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φύλο, πόλη. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε ως πρόσθετα δεδομένα τα εξής: τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησης.

Τα προαναφερθέντα δεδομένα συλλέγονται για να παρέχουν υπηρεσίες, οι οποίες είναι εξατομικευμένες και χρήσιμες για κάθε χρήστη του ιστότοπου.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα ειδοποίησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε σχέση με τυχόν αλλαγές που θα ισχύουν για τις λειτουργίες, τις υπηρεσίες και τους όρους χρήσης του Allcatalog.co.za.

Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αριθμό τηλεφώνου για να παρέχει ατομικές και άλλες κατάλληλες ειδικές προσφορές, καθώς και σαν απευθείας κανάλι επικοινωνίας, ώστε να βελτιωθεί η εφαρμογή της υπηρεσίας.
Το Prospecto.gr δεν θα παρέχει τα δεδομένα που χρησιμοποιεί το «προφίλ χρήστη» σε τρίτους, ανεξάρτητα από τη συνολική και συγκεκριμένη μορφή τους.
Εγγραφή και εξουσιοδότηση προφίλ μέσω του λογαριασμού Facebook μέσω του οποίου ο χρήστης συμφωνεί με το Prospecto.gr για να αποκτήσει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες. Αυτό που το διαφοροποιεί από τη δημιουργία ενός κανονικού προφίλ είναι ότι δεν χρειάζεται να εισάγετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όνομα και κωδικό πρόσβασης.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να προσθέσετε μια φωτογραφία προφίλ και άλλες λεπτομέρειες στις πληροφορίες στις οποίες έχουμε πρόσβαση, όπως προτιμώμενες μάρκες και προϊόντα. Παρακολουθούμε τις προτιμήσεις σας μέσω των πρόσθετων ρυθμίσεων στη λειτουργία "Προφίλ χρήστη", προκειμένου να σας προσφέρουμε την πιο ευεργετική υπηρεσία, την οποία προσπαθούμε να προσαρμόζουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Η καταχώριση προφίλ βασίζεται σε σημαντικούς κανόνες που ακολουθούνται στο Prospecto.gr, όπως σημειώνεται παρακάτω:
Ο προσωπικός λογαριασμός δεν μπορεί να μεταφερθεί σε τρίτους. Η χρήση πολλαπλών προφίλ από το ίδιο άτομο απαγορεύεται και ενεργεί κατά των κανόνων Prospecto.gr, αντίστοιχα.
Διαφήμιση και αφοσίωση των χρηστών μας στις υπηρεσίες μας:
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας και τις πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία των χρηστών στην ιστοσελίδα μας για να στείλουμε διαφημιστικά μηνύματα που μπορεί να ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.Αυτό περιλαμβάνει: μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφημίσεις του Prospecto.gr ή / και ιστοσελίδες άλλων εταιρειών και εφαρμογών, καθώς και διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το Facebook και το Google. Τα μηνύματα αυτά αποσκοπούν στην τόνωση της εμπλοκής και στην αύξηση των οφελών από τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για νέα χαρακτηριστικά, ερωτήσεις, ενημερωτικά δελτία και εκδηλώσεις που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ανταλλάσσουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με: νέες προσφορές για προϊόντα, προωθήσεις και διαγωνισμούς. Μπορείτε να ελέγξετε την παραλαβή αυτών των μηνυμάτων όπως περιγράφεται στους όρους κάθε επικοινωνίας.

Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα υποβληθέντα δεδομένα;
Κανονικά, διατηρούμε τα δεδομένα που υποβάλλονται σε αυτές τις φόρμες, εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία.
Αν σε διάστημα 5 ετών δεν διαθέτουμε στοιχεία σύνδεσης για ένα προφίλ πελατών ή ένα κανονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να θεωρήσουμε ότι δεν ενδιαφέρεστε πλέον για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τις βάσεις δεδομένων μας.
Πώς συλλέγουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα.
Η συλλογή προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται συνήθως μέσω εντύπων στο διαδίκτυο που βρίσκονται στο Prospecto.gr. Ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν επιπλέον επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Το Prospecto.gr δεν ευθύνεται για τυχόν δεδομένα που έχουν εισαχθεί εκτός της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο που σχετίζεται με την εταιρεία.

Πώς αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;
Έχουμε λάβει τεχνικές και οργανωτικές ενέργειες για την προστασία των δεδομένων σας από απώλεια, χειραγώγηση ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Διαρκώς προσαρμόζουμε τα μέτρα ασφαλείας μας σύμφωνα με την τεχνολογική πρόοδο. Όλες οι πληροφορίες αποστέλλονται μέσω φόρμας με κρυπτογράφηση SSL.
Για την αποθήκευση δεδομένων, το Prospecto.gr χρησιμοποιεί μόνο διακομιστές που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα για ασφαλή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων. Οι διακομιστές εντοπίζονται στη Βουλγαρία. Το Prospecto.gr δεν διαθέτει φυσικά αρχεία προσωπικών δεδομένων. Οι διαδικασίες μεταφοράς δεδομένων από τη μια πλατφόρμα στην άλλη είναι πλήρως αυτοματοποιημένες. Δεν αποστέλλονται προσωπικά δεδομένα μέσω φυσικών πηγών.

Κάθε πρόσωπο που έχει πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα έχει νομική υποχρέωση να τηρεί την εμπιστευτικότητα και να είναι άμεσα και νομικά υπεύθυνο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που του έχουν γίνει γνωστά.

Οποιεσδήποτε διασφαλίσεις αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, δεν υπάρχει σύστημα ασφαλείας που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Λόγω της εγγενής φύσης του Διαδικτύου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα δεδομένα που παρέχονται και αποθηκεύονται στο διαδίκτυο προστατεύονται απολύτως και ανεπιφύλακτα από κακόβουλες επιθέσεις.

Το Prospecto.gr φέρει ευθύνη μόνο για ζημιές που προκαλούνται από:
Πρόθεση ή λόγω βαριάς αμέλειας εκ μέρους της Prospecto.gr ή των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της.
Πώς μπορώ να δω ποια προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται για μένα;
Ανά πάσα στιγμή, κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που αποθηκεύουμε. Εάν τα δεδομένα είναι ανακριβή, ελλιπή ή ασήμαντα, μπορείτε να ζητήσετε να διορθωθούν ή να καταργηθούν. Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε δεδομένα στις περιπτώσεις που ο νόμος απαιτεί την αποθήκευση των πληροφοριών, π.χ. λογιστικούς κανόνες ή όταν υπάρχουν άλλοι θεμιτοί λόγοι για την αποθήκευση των δεδομένων, όπως τα εκκρεμή χρέη. Μπορείτε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας για τη χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του office@prospecto.gr
Θα λάβετε μια απάντηση από εμάς μέσα σε 2 εβδομάδες.
Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτους.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη χρήση προσωπικών δεδομένων εντός του οργανισμού εκτός εάν απαιτείται ανταλλαγή πληροφοριών.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, λαμβάνονται υπόψη οι ακόλουθες περιστάσεις:
Αν μας ζητηθεί ή δοθεί άδεια από ένα χρήστη
Μοιραζόμαστε πάγιες πληροφορίες με τρίτους που μας βοηθούν να εργαστούμε, να παρέχουμε, να βελτιώνουμε, να ενσωματώνουμε, να προσαρμόζουμε, να διατηρούμε και να έχουμε έσοδα από τις υπηρεσίες μας.

Με τη συμφωνία για τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ και ατομικών υπηρεσιών για να σας δείξει σχετικά μηνύματα, το Prospecto.gr προσφέρει ενημερωτικό υλικό μέσω των κοινωνικών δικτύων.
Εάν υπάρχει νομική απαίτηση ή εάν το κρίνουμε απαραίτητο, σε περίπτωση προστασίας των δικών μας δικαιωμάτων.

Σύνδεσμοι σε ιστότοπους τρίτων: Το Allcatalog.co.za μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους που οδηγούν σε άλλους ιστότοπους ή υπηρεσίες των οποίων οι πρακτικές απορρήτου ενδέχεται να διαφέρουν από τις δικές μας. Εάν παρέχετε πληροφορίες σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους τρίτων, τα δεδομένα διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου τους, και όχι από τη δική μας. Σας συνιστούμε να ελέγξετε προσεκτικά τη δήλωση προστασίας απορρήτου οποιουδήποτε ιστότοπου επισκέπτεστε.

Πώς μπορώ να αποτρέψω την πρόσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα;
Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί εύκολα να διαγράψει το λογαριασμό του στο Prospecto.gr και επίσης να αρνηθεί τη λήψη μάρκετινγκ και άλλων υλικών αυτού του τύπου.
Η διαγραφή ενός προφίλ χρήστη γίνεται με σύνδεση στο προσωπικό σας λογαριασμό και επιλογή της επιλογής "Διαγραφή προφίλ" στο πεδίο "Ρυθμίσεις".

 

2. Prospecto.gr Πολιτική των cookies

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης του διαδικτύου. Η χρήση τους άρχισε στα μέσα της δεκαετίας του '90 και αυτή τη στιγμή τα Cookies αποτελούν μία από τις πιο παγκοσμίως χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες Διαδικτύου. Δεν μπορούν να διαδώσουν ιούς ή να επιτρέψουν την πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο.

Επομένως, δεν μπορούμε να διαβάσουμε τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο σκληρό σας δίσκο, ακόμη και αν αποθηκεύει cookies.
Οι βασικές λειτουργίες του ιστότοπου βασίζονται στα cookies. Χάρη σε αυτά, λαμβάνονται πληροφορίες και διαφημίσεις στο διαδίκτυο, τις οποίες πιθανότατα θα βρείτε ενδιαφέρουσες ή κατάλληλες. Από την άλλη πλευρά, χωρίς τα Cookies δεν μπορείτε να ψωνίζετε στο διαδίκτυο, επειδή τα Cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση των στοιχείων που επιλέγετε στο καλάθι αγορών σας.

Τα cookies που χρησιμοποιούνται στο Allcatalog.co.za δεν συλλέγουν κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία ή άλλα προσωπικά στοιχεία και δεν μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στον προσωπικό σας υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο. Χρησιμοποιούμε τα Cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη χρήση του Διαδικτύου και, αφετέρου, για να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και τη λειτουργικότητα του ιστότοπου. Αυτή η ενότητα της πολιτικής απορρήτου μας παρέχει σαφείς και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα Cookies που χρησιμοποιούμε καθώς και για τους σκοπούς για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε.
Ποιες πληροφορίες θα αποθηκεύονται από ένα cookie;
Συνήθως ένα cookie αποθηκεύει:

  • Τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας από την οποία προέρχεται.

  • Τη λήξη του cookie ή χρονική περίοδος που θα παραμείνει στον προσωπικό σας υπολογιστή ή τηλέφωνο.

  • Την αξία - συνήθως ένας τυχαία παραγόμενος μοναδικός αριθμός.

Πόσο καιρό παραμένουν τα Cookies στον υπολογιστή σας;

  • Περιορισμένα Cookies - αυτά τα cookies είναι ενεργοποιημένα μέχρι να κλείσει το πρόγραμμα περιήγησης. Δεν αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο και συνήθως χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των σελίδων που επισκέπτεστε, προκειμένου να εξατομικεύσετε τις πληροφορίες που εξήχθησαν σχετικά με αυτή τη συγκεκριμένη επίσκεψη σας.

  • Μόνιμα cookies - αυτά τα Cookies αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο μέχρι να τα διαγράψετε ή να λήξουν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις σας στον ιστότοπο που επισκέπτεστε.

 

Αποδοχή
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε ότι το Prospecto.gr μπορεί να αποθηκεύει τα Cookies στον υπολογιστή ή την κινητή σας συσκευή.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;
Τα cookies των ιστοσελίδων του Allcatalog.co.za έχουν σημαντικές λειτουργίες: καταχωρούν τις προτιμώμενες ρυθμίσεις του χρήστη χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο ιστότοπο και προσφέρουν εξατομικευμένο και καλύτερο περιεχόμενο. Όταν αγοράζετε online, για παράδειγμα, αποθηκεύουν τα στοιχεία που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι αγορών και όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική μας υποστήριξη, σας δίνουν την επιλογή να επιλέξετε μια συσκευή και να βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ένας άλλος τύπος cookies μας βοηθά να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τους ιστοτόπους μας. Αυτές οι πληροφορίες μας υποστηρίζουν στη βελτιστοποίηση των online δραστηριοτήτων μας. Αυτά τα Cookies μπορούν να δείξουν το χρόνο και τη διάρκεια χρήσης καθώς και να μας δώσουν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες περιηγούνται στον ιστότοπό μας. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε για μια ακόμη φορά ότι τα Cookies δεν αποθηκεύουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Τμήμα Μάρκετινγκ, που εργάζεται με τα εργαλεία ανάλυσης ιστού, δεν είναι σε θέση να σας εντοπίσει προσωπικά. Στην περίπτωση αυτή, τα σημαντικά στοιχεία που λαμβάνουμε είναι του εξής τύπου: πόσο χρόνο χρειάζεται να φορτωθεί μια δεδομένη σελίδα ή ποιος τύπος πληροφοριών αναζητείται από τους χρήστες, καθώς και ο χρόνος και η διάρκεια χρήσης και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο περιήγησης των χρηστών στον ιστότοπο. Αυτά τα cookies είναι επίσης χρήσιμα για εμάς κάθε φορά που ο ιστότοπος δεν λειτουργεί σωστά. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα Cookies μας βοηθούν να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το λύσουμε.

Χρησιμοποιούμε τον τρίτο τύπο cookie για να αποφασίσουμε σχετικά με το πού θα τοποθετήσουμε τις διαφημίσεις μας στο διαδίκτυο και για να καθορίσουμε την αποτελεσματικότητά τους. Σκοπός τους είναι να μας ενημερώσουν όταν κάποια από τις διαφημίσεις μας, τοποθετημένες σε έναν άλλο ιστότοπο (π.χ. Google, Yahoo κ.λπ.), προωθούν έναν χρήστη στην ιστοσελίδα του Prospecto.gr. Όπως και με τους άλλους δύο τύπους, αυτός ο τύπος cookie δεν συλλέγει τα προσωπικά σας στοιχεία ή δεδομένα.


Τύποι cookies που χρησιμοποιούνται από το Prospecto.gr

Τα Cookies που χρησιμοποιούμε μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Το πρώτο περιλαμβάνει τα cookies που έχουν τοποθετηθεί από εμάς ή τα cookies πρώτου μέλους και το δεύτερο - τα cookies που έχουν τοποθετήσει οι συνεργάτες μας ή τα cookies τρίτου μέλους.

Cookies πρώτου μέλους

Η βασική λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας εξαρτάται κυρίως από τα Cookies που τοποθετούνται από εμάς. Περιλαμβάνουν επίσης αναλυτικά cookies στον ιστότοπο που μας βοηθούν να φτάσουμε στον αριθμό των χρηστών που επισκέπτονται έναν συγκεκριμένο ιστότοπο καθώς και στην αποθήκευση των προτιμήσεων των χρηστών μας, στην ανίχνευση της πορείας και της δραστηριότητας στον ιστότοπό μας και, τέλος, στην αποθήκευση των στοιχείων που επιλέχθηκαν από τους πελάτες της ιστοσελίδας μας.

Cookies τρίτων μελών

Αυτά είναι τα cookies που έχουν τοποθετηθεί από τρίτους ή από επιλεγμένους συνεργάτες μας. Δεν συλλέγουν ούτε αποστέλλουν προσωπικές πληροφορίες για εσάς. Online ερωτηματολόγια ή ζωντανή συνομιλία που σας βοηθά να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας είναι μερικές από τις ευεργετικές υπηρεσίες που ενεργοποιούν. Τα διαφημιστικά δίκτυα που χρησιμοποιούμε μπορούν επίσης να τοποθετήσουν Cookies βοηθώντας τους να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες για να τοποθετήσουν τις διαδικτυακές μας διαφημίσεις στα πιο κατάλληλα μέρη.

CookiesΚοινωνικών Δικτύων 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter για να μοιραστείτε συγκεκριμένες σελίδες των ιστοσελίδων μας. Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι τέτοια κοινωνικά δίκτυα τοποθετούν τα δικά τους Cookies. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να κάνετε αναζήτηση στις ιστοσελίδες τους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies τους.

Cookies Διαχείριση

Τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης του διαδικτύου σάς δίνουν τη δυνατότητα διαχείρισης των Cookies. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε όλα τα Cookies ή μόνο μερικούς συγκεκριμένους τύπους.
Τι συμβαίνει όταν απορρίπτετε όλα τα Cookies;

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα των ιστότοπων μας, συμπεριλαμβανομένων πολλών σελίδων που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα τελευταία προϊόντα του Allcatalog.co.za. Αν όμως απορρίψετε όλα τα Cookies, κάποια χρήσιμα τμήματα δεν θα λειτουργήσουν. Δεν θα μπορείτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική μας υποστήριξη ή να κάνετε αγορές. Εκτός από αυτό, δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε για την online εγγύηση του Allcatalogsco.za ή να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Πώς να διαχειριστείτε τα cookies σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης ιστού;
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των Cookies στα βασικά προγράμματα περιήγησης ιστού, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους. Αυτές οι σελίδες δεν είναι ιστοσελίδες του Prospecto.gr και όλες είναι γραμμένες στα Αγγλικά (οι περισσότεροι όμως παρέχουν τη δυνατότητα επιλογής από διαφορετικές γλώσσες).
Υπολογιστή υπολογιστή και υπολογιστή Mac

Φορητές συσκευές

(Οι διαφορετικές συσκευές Blackberry μπορεί να διαφέρουν ως προς τις οδηγίες, αλλά ο παραπάνω σύνδεσμος περιέχει πληροφορίες για όλα τα εγχειρίδια Blackberry.) Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν αναφέρεται παραπάνω, ελέγξτε την τεκμηρίωσή του ή την ηλεκτρονική βοήθεια για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν είστε σίγουροι σε ποιο πρόγραμμα περιήγησης έχετε; Αναλύψτε το:

Υπολογιστής PC: ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και κάντε κλικ στο "Βοήθεια" στο επάνω μέρος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Πληροφορίες". Θα εμφανιστούν στην οθόνη σας πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Mac υπολογιστής: ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και κάντε κλικ στο όνομά του στο επάνω μέρος της οθόνης (π.χ. "Safari" ή "Firefox"). Στη συνέχεια, επιλέξτε "Πληροφορίες". Θα εμφανιστούν στην οθόνη σας πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.
Κινητή συσκευή: Ελέγξτε το όνομα της εφαρμογής που ανοίγετε κατά την πλοήγηση στο Internet.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διαχείριση των Cookies
Το www.allaboutcookies.org είναι ένας χρήσιμος πόρος που περιέχει πολύ λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα Cookies και τις μεθόδους διαχείρισης.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο διακοπής της ανακατεύθυνσης και της επαναπροσανατολισμού συμπεριφοράς, επισκεφθείτε την πρωτοβουλία Network Advertising Initiative στην ακόλουθη διεύθυνση: www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

Δεν θέλετε να λαμβάνετε cookies;
Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιούμε cookies ή εσείς δεν θέλετε να τα λάβετε, όταν επισκέπτεστε το Prospecto.gr, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Σύνδεσμοι προς εξωτερικούς ιστότοπους

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η Prospecto.gr δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των εξωτερικών ιστοσελίδων. Ενημερώνουμε τους συνδέσμους του ιστοτόπου μας σε τακτική βάση, αλλά μερικές φορές το περιεχόμενο εξωτερικών ιστότοπων ενδέχεται να μην είναι ενημερωμένο ή ακριβές.

3. Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί.


Συλλέγουμε δεδομένα χρήσης όπως τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, την ώρα και την ημερομηνία, τον όγκο των δεδομένων που μεταφέρθηκαν, τον ιστότοπο από τον οποίο ήρθατε στον ιστότοπό μας και πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί:
- Προσθήκες Facebook και Google+:
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τις προσθήκες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά το κουμπί "Like". Ο ιστότοπος του παρόχου, δηλαδή το Facebook.com, διαχειρίζεται η εταιρεία Facebook Inc., 1601 South California Ave, Palo Alto, CA 94304, ΗΠΑ. Οι προσθήκες συνήθως σημειώνονται με το λογότυπο Facebook.

Εκτός από τις προσθήκες στο Facebook, χρησιμοποιούμε και αυτές τις υπηρεσίες Google+. (προμηθευτής: Google Inc., Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Οι ακόλουθες εξηγήσεις σχετικά με το Facebook ισχύουν επίσης για το Google+ με τις διακριτές διαφορές. Εάν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο στους διακομιστές του Facebook, οι πληροφορίες θα μεταδοθούν στο Facebook, ακόμη και αν δεν έχετε συνδεθεί στο προφίλ σας και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν έχετε ενεργοποιήσει πραγματικά το βύσμα -in, δηλαδή δεν έχετε κάνει κλικ σε αυτό.

Αν έχετε συνδεθεί στο προφίλ σας στο Facebook κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην ιστοσελίδα μας, το Facebook μπορεί να συνδέσει την πρόσβαση στον ιστότοπό μας με το προφίλ σας. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί "Like", η δράση σας θα μεταδοθεί στο Facebook και τα δεδομένα θα αποθηκευτούν εκεί, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενο που σας αρέσει με τους φίλους σας στο Facebook. Δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε τη φύση και το ποσό των δεδομένων που μεταδίδονται στο Facebook. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια δεδομένα σας μεταδίδονται στο Facebook και για ποιους σκοπούς χρησιμοποιείται από το Facebook. Η διεύθυνση IP μεταδίδεται και - σύμφωνα με το Facebook - πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο που επισκεφθήκατε, την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας και άλλες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Facebook στο

http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084.

Εάν δεν θέλετε το Facebook να συνδέσει την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας με το προφίλ σας στο Facebook, πρέπει να αποσυνδεθείτε πριν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

- Facebook Connect
Το Facebook Connect είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες μας να αλληλεπιδρούν στην ιστοσελίδα μας μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook. Η κύρια λειτουργία είναι να διευκολύνουμε την πρόσβαση στον ιστότοπό μας για τους χρήστες.

- Προσαρμοσμένο κοινό στο Facebook
  Το προσαρμοσμένο κοινό του Facebook είναι ένας τύπος κοινού που δημιουργούμε από τους υπάρχοντες πελάτες μας στο Facebook. Με αυτό το Προσαρμοσμένο Κοινό, μπορούμε να προσεγγίσουμε πελάτες που γνωρίζουμε ήδη με διαφημίσεις στο Facebook.

-          DoubleClick

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google DoubleClick για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την απόδοση των online καμπανιών μάρκετινγκ. Θα σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί.

Για παράδειγμα, το DoubleClick χρησιμοποιεί αναγνωριστικά cookie για να διατηρεί ένα ημερολόγιο των διαφημίσεων που εμφανίζονται σε ποια προγράμματα περιήγησης. Όταν έρθει η ώρα να εμφανιστεί μια διαφήμιση σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, το DoubleClick μπορεί να χρησιμοποιήσει το αναγνωριστικό cookie του προγράμματος περιήγησης για να ελέγξει ποιες διαφημίσεις DoubleClick έχουν ήδη παραδοθεί σε αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης. Έτσι τα χρησιμοποιούμε για να αποφύγουμε την εμφάνιση διαφημίσεων που έχει ήδη δει ο χρήστης. Δεν έχουμε πουλήσει τα συλλεγμένα δεδομένα σε τρίτους και εκτός από αυτά τα cookie DoubleClick δεν περιέχουν στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης.

-         Ενημερωτικό δελτίο

Για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, πρέπει μόνο να μας δώσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, το όνομά σας, την πόλη και το φύλο σας. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα προσωπικό προφίλ.
Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο θα απενεργοποιηθεί αμέσως από τη λίστα μας και δεν θα λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία.

Εάν είστε χρήστης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Prospecto.gr μπορεί να χρησιμοποιεί το αναγνωριστικό χρήστη σας σε συνδυασμό με το Google Universal Analytics και το Google Analytics για να παρακολουθεί και να αναλύει τις σελίδες των Υπηρεσιών που επισκέπτεστε. Αυτό το κάνουμε μόνο για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις άλλες υπηρεσίες, με στόχο την προσφορά βελτιώσεων σε όλους τους χρήστες του Prospecto.gr. και να προσαρμόζουμε ανάλογα τις επιχειρηματικές και εμπορικές δραστηριότητες μας, γενικά και ειδικά σε εσάς. Τα cookie του Google Analytics δεν παρέχουν στο Allcatalog.co.za καμία προσωπική πληροφορία.

- Μετατροπή Google Adwords (διαφήμιση)
Η παρακολούθηση μετατροπών είναι ένα εργαλείο που παρέχει στους διαφημιστές πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει αφού ένας πελάτης κάνει κλικ στις διαφημίσεις - είτε αγόρασαν ένα προϊόν, είτε έκαναν εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο, κάλεσαν την επιχείρησή σας είτε κατέβασαν την εφαρμογή σας. Όταν ένας πελάτης ολοκληρώνει μια ενέργεια που έχετε ορίσει ως πολύτιμη, αυτές οι ενέργειες πελατών ονομάζονται μετατροπές.

-          Google Analytics

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που παρέχεται από την Google Inc. ("Google"). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies, αρχεία κειμένου αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, για να βοηθήσει τον ιστότοπο να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Οι πληροφορίες που παράγονται από τα cookies σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου σας θα μεταδοθούν και θα αποθηκευτούν από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι το Google Analytics σε αυτόν τον ιστότοπο περιέχει τον κώδικα "gat._anonymizeIp ()", ο οποίος εγγυάται την ανώνυμη καταγραφή διευθύνσεων IP (IP masking). Προκειμένου να διατηρηθεί η ανωνυμία των διευθύνσεων IP που επισκέπτονται αυτόν τον ιστότοπο, η διεύθυνση IP σας συντομεύεται από την Google εντός της ΕΕ και του ΕΟΧ. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση IP μεταφέρεται σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντομεύεται εκεί.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Google σε αυτή τη διεύθυνση:  https://www.google.com/intl/coza/policies/

- Google Analytics για διαφημιζόμενους προβολής - χρήση cookie

Για τους πελάτες που χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του διαφημιζόμενου προβολής του Google Analytics, όπως το επαναληπτικό μάρκετινγκ, χρησιμοποιείται ένα cookie DoubleClick τρίτου μέρους εκτός από τα άλλα cookie που περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο μόνο για αυτές τις λειτουργίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το cookie, επισκεφτείτε τις Συχνές ερωτήσεις απορρήτου της Διαφήμισης Google.

-          Google AdSense

Η Google χρησιμοποιεί διαφημιστικές εταιρείες για να δημοσιεύει διαφημίσεις όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Η Google χρησιμοποιεί cookies για να δημοσιεύει διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν τη χρήση του cookie DART, μεταβαίνοντας στη διαφήμιση της Google και συμφωνώντας με την πολιτική απορρήτου του δικτύου περιεχομένου. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν και σε άλλους ιστότοπους (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου σας) προκειμένου να παρέχετε διαφημίσεις σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ

εδώ

- Google Analytics για διαφημιζόμενους προβολής - χρήση cookie

Για τους πελάτες που χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του διαφημιζόμενου προβολής του Google Analytics, όπως το επαναληπτικό μάρκετινγκ, χρησιμοποιείται ένα cookie DoubleClick τρίτου μέρους εκτός από τα άλλα cookie που περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο μόνο για αυτές τις λειτουργίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το cookie, επισκεφτείτε τις Συχνές ερωτήσεις απορρήτου της Διαφήμισης Google.

-          Google Syndication

Το Google Syndication είναι ένας τομέας ιδιοκτησίας της Google που χρησιμοποιούμε για την αποθήκευση και φόρτωση περιεχομένου διαφημίσεων και άλλων πόρων που σχετίζονται με διαφημίσεις για το Google AdSense και το DoubleClick. Η πλατφόρμα δεν χρησιμοποιεί μεθόδους παρακολούθησης από την πλευρά του πελάτη.

- Διαχειριστής ετικετών Google
Ο Διαχειριστής ετικετών Google είναι ένα εργαλείο που ενοποιεί τις ετικέτες ιστοτόπων μας με ένα μόνο απόσπασμα κώδικα και μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τα πάντα από μια διεπαφή ιστού. Ο Διαχειριστής ετικετών Google είναι κατασκευασμένος για να χειρίζεται τις ανάγκες ετικετών μας και λειτουργεί με ετικέτες ιστότοπων Google και ιστότοπων που δεν ανήκουν στην Google.

- Επαναληπτικό μάρκετινγκ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics. Μας βοηθά να σας δείξουμε παρόμοιες διαφημίσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας εκτός της ιστοσελίδας μας. Αυτό γίνεται χάρη στα cookies. Μπορείτε να απορρίψετε το cookie DoubleClick, μεταβαίνοντας στις σελίδες διαχείρισης διαφημίσεων της Google.

-          Hotjar

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Hotjar για να καταλάβουμε πώς οι χρήστες περιηγούνται σε μεμονωμένες σελίδες στον ιστότοπό μας. Το εργαλείο δεν εμφανίζει τις διευθύνσεις IP των επισκεπτών μας στη διεπαφή που επιτρέπει σε όλα τα δεδομένα επισκεπτών να παραμείνουν ανώνυμα.

 

4. Δεν διαβιβάζεται σε τρίτους.
Η εταιρεία μας πληροί όλες τις απαραίτητες τεχνικές και οργανωτικές απαιτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται μόνο στον τομέα της οργάνωσης και δεν είναι προσβάσιμα σε τρίτους.
Η εταιρεία μας μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα και ειδικότερα τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Αγαπητέ επισκέπτη, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, καθώς και προσφορές που είναι κατάλληλες για εσάς, χρησιμοποιούμε cookies. Αν συνεχίσετε, θεωρούμε ότι αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies από τον ιστότοπο της Ofertolino.gr. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας για τα cookies, ανά πάσα στιγμή. μάθετε περισσότερα

Κατάλαβα